Hakkımızda

Çoğunluğu fakültemiz öğrencilerinin emekleriyle oluşan Bolu İletişim” ismini verdiğimiz uygulama gazetesiyle sizlerin huzurundayız. Öğrencilerimiz, eğitimleri süresince edindikleri bilgi ve becerileri bu gazetede uygulama imkanı bulurken, fakültemiz ve üniversitemizin şehirle bütünleşmesine katkı sağlamayı hedefliyoruz.

İletişim Fakültesi, bir taraftan iletişim alanıyla ilgili bilgi üretirken, bir taraftan da yarının medyasını şekillendirecek olan profesyonelleri de geleceğe hazırlamaktadır. Bunların yanı sıra birikimlerimizi yöreyle paylaşma görevimiz de var. Bolu İletişim gazetesi bu kapsamda etkin ve önemli bir işlev üstlenecektir.

İlkler, her zaman heyecanlıdır. Bizler de fakültemizin bir “ilk”inde daha yine heyecan ve ümit doluyuz. Bolu İletişim’in hayırlara vesile olmasını diliyoruz.

Gazetemizin projelenmesi, hazırlanması ve yayınlanmasında bizlere destek veren başta Üniversitemiz Rektörlüğüne, emek sarf eden öğretim elemanlarımıza ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.