Rektör Alişarlı’dan annelere gıda güvenliği eğitimi

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi (BAİBÜ) Rektörlüğü öncülüğünde     gerçekleştirilen “Anneler Üniversitede Okulu” projesi kapsamında Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, Gıda Güvenliği konusunda eğitim verdi.

Konuşmasına ‘Anneler Üniversitede Okulu’ projesinin değerlendirmesini yaparak başlayan Rektör Alişarlı, başarılı bir proje gerçekleştirdiklerini vurgulayarak, “İnşallah bu projeyi daha da geliştirmek istiyoruz. Bu tabii ki sadece bizim gayretimizle olacak bir iş değil. Bu projenin faydalı olduğuna inanıyorsanız, sizlerin de desteklerinizi bekliyoruz. Böylece her dönem biraz daha dolu dolu ve faydalı geçsin istiyoruz. Projenin koordinatörlüğünü Arzu İlçe hocamız yapıyor. Ayrıca Belediye ve Sağlık İl Müdürlüğü, projenin paydaşlıklarını üstleniyorlar, yani farklı kurumlarla iş birliği içinde çalışıyoruz. Özellikle muhtarlarımızdan çok destek bekliyoruz bu konuda. Çünkü “Bilinçli Anneden Sağlıklı Topluma” temasını kullanıyoruz. Eğitim de, diploma almakla bitmiyor, hayat boyu devam ediyor. Bu yüzden bu projenin önemini kaybetmeden devam edeceğini düşünüyorum.” diye konuştu.