Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi açıldı

Türkiye’deki 25 merkezden biri olan Geleneksel ve Tamamlayıcı Tıp Merkezi (GETAT), Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İzzet Baysal Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi bünyesinde açıldı.

Açılışa; Bolu Valisi Aydın Baruş, Bolu Belediye Başkanı Alaaddin Yılmaz, Rektör Vekili Prof. Dr. Mustafa Yaman, Genel Sekreter Doç. Dr. Samettin Gündüz, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet Ural, Bolu İl Sağlık Müdürü Dr. Öğr. Üyesi Muhammed Emin Demirkol, BAİBÜ İzzet Baysal Bolu Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Uzm. Dr. Erdal Dilekçi, Ak Parti Bolu İl Başkanı Nurettin Doğanay, merkezin hastaneye kazandırılmasında büyük emeği geçen bağışçı Akkent Yapı Ltd. Şti. Sahibi Kamuran Avcı, hekimler, sağlık sektörü yönetici ve çalışanları ile STK temsilcileri katıldı. Merkezde, Kupa (Hacamat), Hirudoterapi (Sülük), Mezoterapi, Ozon ve Hipnoz tedavileri uygulanacak.