Prof. Dr. Kemal Güçlüol’u ebediyete uğurladık

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi’nin 1992 yılında kuruluşunu gerçekleştiren ve Kurucu Rektör olarak 1998 yılına kadar görev yapan Prof. Dr. Kemal Güçlüol, 83 yaşında vefat etti. Cenaze tTörenine Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi Rektörü Mustafa Alişarlı, üniversitemiz akademik ve idari personeli, yakın çalışma arkadaşları ailesi ve sevenleri katıldı. Merhumun naaşı 17 Ekim 2018 Çarşamba günü Ankara Karşıyaka Camiinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından, Karşıyaka Mezarlığına defnedildi.

Üniversitemizin kuruluşu ve gelişmesinde çok büyük hizmetleri bulunan Prof. Dr. Kemal Güçlüol’a Allah’tan rahmet, kederli ailesi ve tüm üniversite mensuplarımıza sabır ve başsağlığı dileriz.