Ertuğ Tuğalan reklamcılık tecrübelerini öğrencilerimize aktardı

İletişim Fakültemizin ev sahipliğinde ve Reklamcılık Vakfı’nın AdForce projesi kapsamında İletişim Fakültesi öğrencileri ile reklamcılık hakkında söyleşi ve workshop çalışması gerçekleştirildi. Reklam ajansı Medina Turgul DDB Yönetici Kreatif Direktörü Ertuğ Tuğalan’ın önderliğinde yapılan workshop ile öğrenciler öncelikle geleceğe yönelik somut hedeflerinden bahsetti.

Sonrasında Tuğalan’ın “Hayatınızın en ilginç ânı” uygulamasıyla öğrenciler hayatlarındaki en şaşırtıcı ânları workshop sırasında paylaşarak hikayeleştirme ve anlatımın inceliklerini öğrendi. Farklı fikirlerin ortaya çıktığı bir workshop sonrasında Tuğalan, sektöre ve çalıştığı firmaya dair bilgileri öğrencilerle paylaştı. Reklamcılığa merak duyan öğrencilerin karşılaşabileceği fırsatlar ve tehditlerle ilgili de bilgilendirme yapan Tuğalan, ajanslarında yürüttükleri örnek çalışmalar üzerinden giderek öğrencilerin de katılımıyla, Türkiye’de yapılan önemli reklam çalışmalarını inceledi. Katılımın oldukça yoğun olduğu workshop sonunda öğrenciler, reklamcılığa ve sektöre dair merak ettikleri soruları yönelterek akıllarında kalan soru işaretlerini giderdi.