Öğrencimiz Özlem Kartal’ı kaybettik

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Özlem Kartal, 4 Ekim 2019 tarihinde Düzce’de annesi Fatma Kartal ile D-100 Karayolu İhsaniye Köyü mevkiinde yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybetti.

Bolu Abant İzzet Baysal Üniversitesi İletişim Fakültesi Halkla İlişkiler ve Tanıtım Bölümü öğrencisi Özlem Kartal’ı kaybettik. Özlem Kartal ve annesi Fatma Kartal, Düzce’de D-100 Karayolu İhsaniye Köyü mevkiinde yolun karşısına geçerken otomobilin çarpması sonucu hayatlarını kaybetti. Özlem Kartal’ın kaybı, üniversitemiz öğrencileri ve personelini derinden üzdü. Rektör Prof. Dr. Mustafa Alişarlı, İletişim Fakültesi’ne gelerek Özlem Kartal’ın sınıf arkadaşlarına taziyede bulundu. Özlem için fakültenin girişinde bir anı köşesi oluşturuldu ve bir taziye defteri konuldu. Arkadaşları ve fakültenin öğretim üyeleri, taziye defterine duygularını şöyle ifade ettiler.

“Güzel kuzum birazdan ders başlayacak. Hadi sınıfa. Seni çok seven ve sevecek olan hocan, arkadaşın, ablan.” diye yazarak duygularını ifade etti.

Tülin Sepetci “Güçlü kalbin, güzel karakterin, kocaman gülüşlerin…bizimlesin her zaman..”

Ayşe “Fazla muhabbet kuramadık seninle, oturup bir çay içemedik belki ama senin çok iyi ve sevecen bir insan olduğunu biliyorum. Bize’ bir beyaz mendil bırakıp gittin’ kalbimiz seninle..”

Arkadaşı Ecem Badı “Meslektaşım, çok muhabbetimiz olmadı ama çok acıttın kalbimizi, kalbimiz seninle..”

Sariye Ünal “Özlem seni tanımak çok güzeldi. Ölüm hak. Rahmetin bol olsun.”

Kemal Avcı “Cüzdanımda fotoğrafın kalbimde sen! Gülüşlerin kadar güzeldi dünyamız. Her zaman yanımdasın… Seni çok seviyoruz”

Dilan Kızılgedik “Sorguladığını bilirdim. Farklı baktığını da… Neşeni de… Erken oldu ayrılık ama kendi yerini açıp gittin. Huzurla uyu.”

Arzu Karasaç Gezen; “Bu böyle bitmemeliydi her zaman kalbimizdesin.”

Y.Emre “Üniversitede ki ilk arkadaşım, oturup sohbet ettik, çay içtik bilseydim sonunun böyle olacağını kalkar mıydık hiç o masadan? Haberini ilk aldığımda dünyam başıma yıkıldı. Hala sınıf kapısından girecek gibisin… Seni çok özlüyorum, huzurla uyu…”

Merve Nur Şenkul “Yine her sabah olduğu gibi seni arayıp ’kanka bugün okula gelecek misin’ diye sormak isterdim yine. Kalbimdesin…”

Elif Akçay “Artık demir almak günü gelmişse zamanda. Meçhule giden bir gemi kalkar bu limandan. Hiç yokuşu yokmuş gibi sessizce alır yol. Saklamaz o kalkışta ne mendil, ne de bir kol. Rıhtımda kalanlar bu seyahatten elemli. Günlerce siyah ufka bakar gözleri nemli. Biçare gönüller! Ne giden son gemidir bu. Hicranlı hayatın ne de son matemidir bu. Dünyada sevilmiş ve seven nafile bekler; Bilmez ki, giden sevgililer dönmeyecekler. Birçok gidenin her biri memnun ki yerinden. Birçok seneler geçti; dönen yok seferinden. ‘Yahya Kemal Beyatlı’ .Çok erken oldu gidişin… Umarım gittiğin yer buradan çok daha güzeldir.”

Gonca Selin Adiloğlu “Gülüşlerin kadar varsın bu hayatta! Huzurla uyu… Gözlerinle içimizi ısıtan kız.”

Ebru Kor “Düzce, bolu şakaları havada kaldı”

Batuhan Yılmaz; “Çok iyi birisiydi..” “Hasret ve özlem ile selam ederim” “Özlem seni tanımak çok güzeldi. Mekânın cennet olsun…” “Tanımadan sevdim seni kalbi gibi yüzü de güzel olan insan”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir