Dekanımız Prof. Dr. Muhsin Halis Bingöl Gençlik Çalıştayı’nda

Bingöl Valiliği, Bingöl Belediyesi ve Bingöl Üniversitesi işbirliğiyle 6-7 Aralık 2019 tarihlerinde düzenlenen ‘2023 Bingöl Vizyonu – Gençlik Çalıştayı Etkinlikleri’ kapsamında İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Muhsin Halis bir dizi programa katıldı. 1. Gençlik Çalıştayı Etkinlikleri kapsamında 6 Aralık 2019 tarihinde düzenlenen etkinliklere moderatör, konuşmacı ve konuk olarak katılan Prof. Dr. Muhsin Halis, Bingöl Üniversitesi MYO Konferans Salonu’nda düzenlenen programda bir konuşma gerçekleştirdi, gençlere yönelik önemli bilgiler ve tavsiyelerde bulundu. Prof. Dr. Muhsin Halis, sunum sırası ve sonrasında da öğrencilerden gelen soruları yanıtladı. Programın devamında Hacılar Camii Gençlik Merkezi’nde düzenlenen ikinci etkinlikte öğrenciler ile buluşan Prof. Dr. Muhsin Halis katılımcılarla sohbet etti. 7 Aralık 2019 tarihinde Bingöl İl Özel İdaresi Sosyal Tesisleri’nde çalıştay kapsamında düzenlenen son etkinlikte Prof. Dr. Muhsin Halis “Gençlik Turizm Rekreasyon: Gençlerin Boş Zaman Davranışları” başlıklı bir konuşma yaptı. Bingöl’deki kurum amirleri, akademisyenler ve öğrenci temsilcileri ile yapılan toplantıda gençlerin boş zaman davranışları konusu değerlendirilerek problemler dinlendi ve çözüm önerileri paylaşıldı.